Välkommen till Falun Felden

Kommentarer från kursdeltagare

"Jag tycker att feldenkrais är bra för att jag blir medveten om att det sker saker i sågott som hela kroppen trots att jag "tror" att jag bara tränar kanske skuldror. Kroppsmedvetenhet. Jag har nytta av det i andra träningsformer nu eftersom jag gått så många terminer. Dessutom är det tankekrävande så man "tömmer " hjärnan på allt annat i 2 timmar i veckan. Det är skönt."

Pålar

"Jag är lika glatt överraskad efter varje Feldenkraislektion! Överraskad av att så små, (om än lite udda), rörelser kan göra min kropp och mitt mående så gott!"

"Det jag personligen uppskattar mest är din kunnighet och framför allt din påtagliga närvaro! Du har ett väldigt lugnt och behagligt sätt. Du är seriös och samtidigt lättsam. "

"Feldenkrais ger mig en kunskap om min kropp, mina muskler och hur jag använder dem. Att det är flera muskelgrupper som arbetar när jag gör en rörelse och inte bara den delen av koppen som vi arbetar med. Det är även en slags meditation, man koncentrerar sig på att göra rörelsen så dagens händelser får läggas åt sidan under våra pass. "